Deelnemersinformatie 2022

Hieronder vind je alle informatie over Fantasieland 2022.

Wanneer
Fantasieland wordt gehouden van maandag 15 t/m donderdag 18 augustus 2022.

Tijden
Dagelijks van 10.00-16.00 uur in bovengenoemde periode en op woensdagavond van 19.00-22.00 uur tijdens de feestavond.

Locatie
Het Fantasielandterrein is gelegen op Mauritskazerne | Nieuwe Kazernelaan te Ede.
Let op! Volg de borden parkeren en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Wie
Deelnemen aan Fantasieland kan als je tussen de 6 en 12 jaar bent. Tijdens de week hebben alleen kinderen in deze leeftijd toegang tot Fantasieland. Ouders/verzorgers en andere familieleden zijn alleen welkom tijdens de feestavond op woensdag en op donderdag vlak voor sluiting tijdens de kijkmiddag.

Toegangsbewijs
De deelnemers ontvangen direct na het plaatsen van de bestelling via e-mail het toegangsbewijs. Alleen met dit toegangsbewijs heb je toegang tot Fantasieland. Op de eerste dag van Fantasieland wordt het toegangsbewijs gecontroleerd op geldigheid en ontvang je een polsbandje. Deze dient de hele week gedragen te worden en wordt eenmalig verstrekt. Wees er dus zuinig op!

Kosten
De kosten voor deelname aan Fantasieland 2022 bedragen € 32,00 (excl. € 2,50 servicekosten). Er zijn geen dagkaarten beschikbaar. Betalen kan door middel van een online betaling. Je staat pas definitief ingeschreven als de betaling is bijgeschreven op de bankrekening van Stichting Fantasieland.

Om Fantasieland voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk te houden proberen wij de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Een vrijwillige bijdrage is echter zeer welkom! Zo kunnen wij Fantasieland nog leuker maken! Uw eventuele vrijwillige bijdrage kunt u overmaken op IBAN NL92RABO0121895874 t.n.v. Stichting Fantasieland te Ede. U kunt ook online een gift doen tijdens het bestellen van de tickets. Mede namens de deelnemende kinderen alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Inschrijven (tickets nog niet beschikbaar!)
Inschrijven kan alleen online via Yourticketprovider. Je kunt hier je tickets bestellen voor Fantasieland 2022. Er is plaats voor maximaal 1.000 kinderen. vol=vol!

Voorwaarden
Klik hier om de deelnemersvoorwaarden te bekijken